Om os

Mere end bare et vikarbureau

Hurrah er et vikarbureau med vikarerne i fokus. Vi er medlem af Dansk Erhverv og sikrer, at vores vikarer har styr på faget. Det er essentielt for os, at hele processen foregår glidende, uanset om du er en virksomhed eller jobsøgende. Vores team er meget jordnært og kommer helt tæt på vikarernes dagligdag. Vi er ofte ude på arbejdspladserne for at få et indblik i deres hverdag og holde fællesskabet ved lige.

Som noget helt unikt sætter altid vi en teamleder-vikar på hver af vores kunder. De har til opgave at følge op på de teamet og sikre, at alle vikarerne er velinformerede og godt klædt på til arbejdsopgaverne.

Denne fremgangsmåde har vist sig at give væsentlig bedre mødestabilitet blandt vikarerne. Samtidig skaber det et bedre sammenhold blandt vores teams. Det er desuden vigtigt for os, at vores vikarer har det godt. Derfor holder vi jævnligt arrangementer i hele landet for alle vores vikarer i lokalområdet.

Tæt forhold med vores vikarer

Vores rejse startede tilbage i 2018 med et fokus på medarbejdere til kantinedrift. Siden da har vi opbygget et stort netværk af vikarer over hele landet inden for lager, pluk og pak, containertømning og meget mere.

Vi har kontor i Hellerup, og lægger stor vægt på den nære kontakt med vores vikarer.

Vi er af den overbevisning, at dygtige vikarer kommer på baggrund af en god arbejdsplads med ordnede forhold. Derfor sørger vi for at have et tæt forhold med alle vores vikarer, der gør at vi kan matche vikarerne med det arbejde, der passer bedst til dem.

Er du jobsøgende?

Ønsker du at blive en del af holdet hos Hurrah? Så skal du endelig ikke tøve med at indsende dit CV i dag. Vi er hele tiden på udkig efter nye vikarer til vores teams. Uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland har vi helt sikkert en plads til dig.

Upload dit CV, skriv en kort besked og indtast dine kontaktoplysninger i dag. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig!