Lager & Pakkeri

Lager & Pakkeri

Vikarer til lager og pakkeri

Kan du se dig selv i en (til tider) travl hverdag med et godt fællesskab, søde kollegaer og konstant udvikling? Eller har din virksomhed brug for dygtige medarbejdere på lageret? Hos Hurrah tilbyder vi fuldtids- og deltids vikariater til lager og pakkeri med mulighed for fastansættelse. Vi har pladser rundt omkring i hele Danmark.

Arbejdsopgaver indebærer bl.a.:

  • Pluk & pak
  • Kørsel med truck
  • Varemodtagelse
  • Containertømning

Som virksomhed i stor vækst har vi hele tiden brug for nye folk på vores teams. For os handler det ikke blot om at være et vikarbureau. Vi vil have, at alle føler sig godt tilpas hos os. Derfor stræber vi efter at holde fast i den personlige tilgang til arbejdet med et tæt sammenhold blandt alle medarbejdere. Det føler vi desuden giver en bedre arbejdsmorale og produktivitet.

Medlem af Dansk Erhverv

Hos Hurrah er det vigtigt, at vores vikarer har det godt. Som medlem af Dansk Erhverv har vi nem adgang til juridisk rådgivning omkring personaleforhold, overenskomster m.m. Desuden hjælper det os med at have overblik over reglerne for et godt arbejdsmiljø.

Vi sørger for at klæde vores vikarer godt på til opgaven hver eneste gang. Alle vores arbejdspladser får tilknyttet en fast teamleder-vikar, der sikrer at alle har styr på faget. Der er mulighed for at ringe døgnet rundt til os, hvis der skulle opstå akutte problemer.

Vi søger hele tiden friske medarbejdere

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt og spændende job? Så tøv ikke med at give os et kald eller sende din ansøgning her på siden. Vi søger løbende nye, friske og passionerede vikarer.

Skriv en kort besked og udfyld kontaktoplysninger i formularen her. Så vender vi tilbage snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!