For virksomheder

For virksomheder

Skræddersyede vikar løsninger

Hurrah tilbyder dygtige vikarer inden for lager og logistik. Vi har fokus på at gøre hele processen så gnidningsfri som mulig. Derfor er vi med hele vejen igennem, når I skal have nye vikarer.

For at sikre at alle vores vikarer er godt klædt på til opgaven, har vi altid en teamleder-vikar ude på arbejdspladsen, som guider holdet gennem hele processen. De har desuden til opgave, at følge op på vikarerne, som er ude hos jer. Vi oplever at det giver en væsentlig bedre mødestabilitet samt at folk kommer til tiden.

Vi er meget fleksible og løsningsorienterede, hvorfor vores løsninger altid skræddersyes og tilpasses til netop jeres behov. Vi har vikarer rundt omkring i hele landet, hvorfor vi helt sikkert kan hjælpe din virksomhed, uanset hvorhenne i Danmark I befinder jer.

Glade og professionelle medarbejdere

Når vi rekrutterer nye vikarer er det vigtigt for os, at de lever op til vores forventninger. Vi er særligt fokuserede på, at vores kandidater er:

  • engagerede
  • flittige
  • ærlige
  • mødestabile

For at sikre dette ved vi, at det kræver et godt sammenhold. Derfor har vi et stort fokus på at lytte til vores vikarer og snakke med dem omkring deres ønsker og behov. Desuden holder vi jævnligt arrangementer i lokalområder på tværs af landet for alle vores vikarer. Fællesskab og personlighed er en essentiel del af vores hverdag.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Erhverv.

Kontakt os i dag

Kontakt os for et tilbud

Har I brug for nye hænder i virksomheden? Så står vi altid klar til at hjælpe. Efter mange år i branchen har vi opbygget et stor netværk af vikarer, som vi kan trække på i hele landet.

Vi har kontor i Hellerup i København, men holder derudover samtaler i Jylland og Fyn hver uge. Alle vikarer har været til en personlig samtale. Det medvirker til at de vikarer vi sender ud til vores kunder er det bedste match til den specifikke arbejdsbeskrivelse.

Udfyld kontaktformularen her eller giv os et kald på tlf. 32 96 10 00.